Spire Digital søker digital rådgiver

Har du erfaring fra mediebyrå eller digitalt byrå, og ønsker og ta steget videre som digital rådgiver?

Spire Digital søker etter deg som har erfaring med strategi og utførelse av kampanjer, og som nå er klar for nye utfordringer i en mer senior rolle som digital rådgiver.

Vi ser for oss at du allerede har jobbet noen år med gjennomføring av digitale markedsføringskampanjer, og at du nå ønsker å ha ansvar for en kunde fra A – Å; selge inn digitale tjenester, planlegge strategi i samarbeid med et team, implementere kampanjer i ulike kanaler og verktøy, teste og optimalisere, og dermed rapportere på aktivitetene, samt fortsette med mersalg til eksisterende kunder og jobbe med newbiz.

Spire Digital er et digitalt byrå som utvikler og leverer innovative digitale kommunikasjonsløsninger. Ved bruk av digital strategi, kreativitet og utvikling skreddersyr vi løsninger på tvers av alle kanaler. Som et selskap i Spire kommunikasjon-gruppen, leverer vi et bredt spekter av kommunikasjonstjenester til alt fra store nasjonale kunder, til lokale kunder. Vi har kontorer i Elverum, Flisa, Jessheim og Oslo.

Vi tror at du:

  • Har flere års erfaring fra medie- eller digitalt byrå, eller har relevant erfaring fra kundesiden
  • Har god erfaring med kampanjeplanlegging, optimalisering og rapportering innen Google Ads (display, video, søk), LinkedIn, Instagram og Facebook
  • Har solid kjennskap til Google Marketing Platform og andre verktøy for digital markedsføring
  • Er god på Google Analytics og kan sette opp basic sporinger i Google Tag Manager
  • Har en businessorientert utdanning på bachelornivå eller høyere
  • Er en analytisk person som har erfaring med å lese data
  • Er selvgående, kan planlegge din egen jobbhverdag, og tar gjerne initiativ til nye prosjekter eller oppgaver for deg og selv og resten av teamet

 

Høres dette ut som deg? Da ønsker vi å høre fra deg!

Send oss en søknad og CV, og ta kontakt med oss om du har noen spørsmål!

Send din søknad og CV til: jobb@spiredigital.no