Tjenester

Innsikt og strategi

Effektiv kommunikasjon begynner med å sette tydelige mål. Du vet hvor du vil gå – vi vet hvordan du kommer fram. Innsikt og kunnskap er kjernen i en bærekraftig strategi. Som rådgivere skal vi utfordre og inspirere for å fram de riktige føringene. Sammen med deg kan vi utvikle en tidsriktig digital strategi, forsterke din virksomhets identitet, sette en målrettet kommunikasjonsstrategi og bygge en solid kommunikasjonsplattform.

Digital kommunikasjon

Digital kommunikasjon er vår kjerneleveranse. Det digitale skiftet gir deg som kunde unike muligheter til å informere, begeistre, inspirere og betjene kundene. Vi skreddersyr utvikling av digitalstrategi, optimal søkemotoroptimalisering, plan for bruk av sosiale medier, din egen app, nettbutikk og portaler – alt etter dine behov og ambisjoner. Digital kommunikasjon er i konstant utvikling, men vi skal alltid være i forkant.

Design og konsept

Design, eller visuell kommunikasjon, forsterker budskapet og formålet ditt. Våre designere utvikler visuelle løsninger for både web og trykte kanaler. For å oppnå helhetlige løsninger og en tydelig avsenderprofil utarbeider vi også overordnede kreative, kommunikasjonskonsepter.

Kanskje er det på tide at din virksomhet investerer i en ny profil, eller er hjemmesiden utdatert? Vi gir deg gjerne en faglig vurdering.

Kunder og kanaler

Hovedmålet er å finne den optimale vegen fram til dine kunder og målgrupper. Spire er et kanaluavhengig byrå – vår oppgave er ikke å selge én, fast kanal, men å finne den beste løsningen for din virksomhet. Med vår innsikt analyserer vi utfordringene: Hva er dine kunders behov, og hvor treffer du dem? Hjemmeside, Google, Facebook, Snapchat, Instagram – eller Digitalt papir?
Sammen finner vi den mest effektive kommunikasjonsmiksen.